А чи знаєш ти:

Як відбувається підготовка готельєрів та рестораторів за освітньою програмою, що реалізується в нашому Університеті? 

Як студенти набувають навичок ефективної організації підприємства та надання послуг з урахуванням саме безпекового підходу до організації комфортного перебування споживачів у готелі або ресторані? 

Чи потрібна готельєру та ресторатору фундаментальна економічна підготовка,  знання в галузі управління, брендінгу та промоції закладу, культури обслуговування? 

Як забезпечити найвимогливішим споживачам відчуття задоволення від перебування у комфортному та безпечному середовищі?

На ці та інші питання викладачі кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу нададуть відповіді під час презентації освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", яка відбудеться вже завтра – 20 травня 2025 року об 18-00 онлайн. 

   

Приєднуйся за https://us02web.zoom.us/my/vstup.dgu?pwd=bkplSnQrVkJCUnArYzg1VTNwMXoxUT09

Не зволікай, приєднуйся, крокуй назустріч мрії!?

На всі додаткові або уточнюючі запитання залюбки надасть відповідь Приймальна комісія Дніпровського гуманітарного університету ?(+38 (067) 637-58-15, +38 (063) 705-91-21)